Välkommen till Toftlings Måleri

Fasadmålning Örebro

Behöver du en fasadmålning i Örebro? då har du hittat rätt. Toftlings måleri erbjuder tjänster inom både invändigt och utvändigt måleri, samt tapetsering m.m.

Välkommen

Toftlings måleri - Fasadmålning i Örebro

Letar du efter pålitliga, lyhörda och effektiva målare till din fasadmålning Örebro? Då är Toftlings Måleri det självklara valet för dig! Vi erbjuder högkvalitativa målningstjänster till både privatpersoner och företag i Örebro och dess omgivningar.

Vårt erfarna team tar hand om allt från förberedelse och grundarbete till färdigställande och vi använder endast högkvalitativa material och verktyg för att garantera ett hållbart och professionellt resultat.

Kontakt
Vi sätter färg

Fixa fasaden?

Toftlings Måleri är en målarfirma i Örebro som hjälper dig med bland annat fasadmålning och andra typer av utvändig målning.

Trygga och nöjda kunder

Du är i trygga händer hos oss. Vi lägger stort fokus på att du som kund ska bli nöjd med slutresultatet.

Proffsig fasadmålning

Oavsett om du behöver hjälp med ett litet eller stort måleriprojekt ställer vi upp och färdigställer det arbete du behöver.

Hög kvalitet

Vi strävar efter att leverera hög kvalitet på våra tjänster när du som kund väljer oss som din målare.

Snällt mot plånboken

Glöm inte ROT-avdraget!

Du som privatperson har rätt att utnyttja ROT-avdrag när du anlitar oss som målare. Läs mer på skatteverket.se

Vi hjälper dig med allt inom måleri

Fasadmålning i Örebro

Fasaden behöver underhållas med jämna mellanrum och kräver en hel del arbete. Fasadmålningens kvalitet kan påverkas av olika faktorer om det inte utförs på ett korrekt sätt då varje fasad skiljer sig från hus till hus och behöver olika förbehandlingar innan målning. Det är även viktigt att tänka på vilken årstid och väderlek det är innan fasadmålningen påbörjas. Den lämpligaste tiden för fasadmålning är när det är varmt ute, som under sommarhalvåret för då fäster färgen bättre och torkar lättare. Det spelar ingen roll hur noggrann du är och hur mycket tid du har lagt på målningen om det är fel väder ute.

Olika tillbehör och hjälpmedel används i arbetets gång för att underlätta målningen av fasaden. Man kan behöva använda stege för att måla hela huset. Om det finns utomhusväxter i närheten behöver de även täckas med plast för att skyddas från färgstänk. Vid rengöring av fasad behöver man använda sig av högtryckstvätt för att snabbt och effektivt tvätta alla ytor.

Från stora till små uppdrag

Våra måleritjänster

Måleri i Örebro utför renovering i hem.

Måleri

Vi på Toftlings Måleri utför olika uppdrag inom måleri. Som målare varierar uppdragen och arbetsuppgifterna från dag till dag. Vi är specialiserade inom färgsättning och kan hjälpa dig som kund att på bästa sätt välja färgen som passar din smak och att det blir enhetligt med resten av ditt hem.

Målare i Örebro har tapetserat ett rum

Tapetsering

Vi kan hjälpa dig med tapetsering i Örebro om du har behov av att tapetsera hemma. Det kan vara pilligt med tapetsering då ett förarbete krävs för att tapeterna ska fästas ordentligt samt att bubblor kan uppkomma om man inte har strukit tapeten hårt nog. Vi säkerställer att arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt.

gröna träd i förgrund och rött hus i bakgrund

Fasadmålning

Är det dags att fräscha till utsidan av huset igen? Se hit! Vi vet att det inte är det roligaste med fasadmålningen men det är nödvändigt att med jämna mellanrum måla fasaden. Färgen flagnar och skyddar inte huset lika bra då det utsätts för olika väderförhållanden. Vi fixar så att fasaden ser ut som ny igen.

Vi utför fasadmålning i Örebro!

Toftlings Måleri

Om oss

Toftlings Måleri är en målerifirma som är ny på marknaden och har erbjudit måleritjänster sedan år 2020. Vi har tagit oss an olika måleriarbeten och ser fram emot ännu fler uppdrag för att bredda våra erfarenheter och kunskaper inom måleri. Är du sugen på att se vad vi har arbetat med? Kolla in vår Facebook eller Instagram för att följa våra arbeten.

målare som sätter upp tapet

Experter på fasadmålning

När du anlitar oss för fasadmålning i Örebro kan du luta dig tillbaka och låta oss sköta arbetet. Vi hjälper dig att välja rätt färg som tål väder och vind och använder de rätta verktygen som krävs för att öka livslängden och kvaliteten på fasaden. Hos oss finns erfarenhet av fasadmålning och ser till att varje steg i processen hanteras med noggrannhet för att du som kund inte ska behöva lägga en tanke på fasadmålningen en lång tid framöver. Vi hjälper även till med måleri i Örebro som invändig målning och utvändig målning samt tapetsering i Örebro.

Vi hjälper dig!

Tveka inte på att kontakta oss när du behöver hjälp med t.ex. fasadmålning.

Hör av dig

Kontakt

Tveka inte att höra av dig till oss om du är i behov av en kompetent målare i Örebro, Köping, Arboga, Västerås eller Lindesberg. Vi kan hjälpa dig med att måla om fasaden eller sätta upp tapet!

Mail

Mail via formulär