Välkommen till Toftlings Måleri

Målare Arboga

Behöver du en målare i Arboga? då har du hittat rätt. Toftlings måleri erbjuder tjänster inom både invändigt och utvändigt måleri, samt tapetsering m.m.

Välkommen

Toftlings måleri - Erfarna målare i Arboga

Letar du efter pålitliga, lyhörda och effektiva målare i Arboga? Då är Toftlings Måleri det självklara valet för dig! Vi erbjuder högkvalitativa målningstjänster till både privatpersoner och företag i Arboga och dess omgivningar.

Vårt erfarna team tar hand om allt från förberedelse och grundarbete till färdigställande och vi använder endast högkvalitativa material och verktyg för att garantera ett hållbart och professionellt resultat.

Kontakt
Vi sätter färg

Planer på att måla?

Toftlings Måleri är en målarfirma i Arboga som hjälper dig med allt inom måleri, tapetsering och fasadmålning.

Trygga och nöjda kunder

Du är i trygga händer hos oss. Vi lägger stort fokus på att du som kund ska bli nöjd med slutresultatet.

Flexibla målare i Arboga

Oavsett om du behöver hjälp med ett litet eller stort måleriprojekt ställer vi upp och färdigställer det arbete du behöver.

Hög kvalitet

Vi strävar efter att leverera hög kvalitet på våra tjänster när du som kund väljer oss som din målare.

Snällt mot plånboken

Glöm inte ROT-avdraget!

Du som privatperson har rätt att utnyttja ROT-avdrag när du anlitar oss som målare. Läs mer på skatteverket.se

Vi hjälper dig med allt inom måleri

Din målare i Arboga

Känner du att färgen i sovrummet börjar bli tråkig och behöver målas över? Eller vill du förändra köket genom att ändra färgen på köksluckorna? Oavsett om du planerar att förändra hemmets utseende inomhus eller utomhus så kan du anlita Toftlings Måleri som din målare i Arboga . Vi hjälper dig med allt inom måleri från invändig målning till utvändig målning.

Hos oss finns kompetenta målare i Arboga som tar sig an stora som små måleriprojekt. Vi vet hur viktigt det är med ett bra förarbete innan målning och ser till att spackla, skrapa och täcka över golv och lister innan arbetet drar igång för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt och hålla i längden.

På Toftlings Måleri är vårt primära mål att göra våra kunder trygga och nöjda med våra tjänster. Vi säkerställer att den tjänst vi levererar är av hög kvalitet och uppfyller kundens behov och önskemål. Som kund hos oss kan du bolla dina tankar och idéer med oss så att vi senare kan hjälpa dig att hitta den rätta färgen och kulören för att matcha din smak. Vill du sätta upp nytt tapet kan vi även hjälpa dig med det.

Från stora till små uppdrag

Våra måleritjänster

Måleri i Örebro utför renovering i hem.

Måleri

På Toftlings Måleri utför olika uppdrag inom måleri. Som målare varierar uppdragen och arbetsuppgifterna från dag till dag. Vi är specialiserade inom färgsättning och kan hjälpa dig som kund att på bästa sätt välja färgen som passar din smak och att det blir enhetligt med resten av ditt hem.

Målare i Örebro har tapetserat ett rum

Tapetsering

Vi kan hjälpa dig med tapetsering i Arboga om du har behov av att tapetsera hemma. Det kan vara pilligt med tapetsering då ett förarbete krävs för att tapeterna ska fästas ordentligt samt att bubblor kan uppkomma om man inte har strukit tapeten hårt nog. Vi säkerställer att arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt.

gröna träd i förgrund och rött hus i bakgrund

Fasadmålning

När det är dags för fasadmålning kan vi ge dig en extra hand. Vi vet att det kan vara tråkigt, men eftersom ditt hus och fasad får gå genom mycket regn och rusk så är det behövligt med en uppfräschning då och då. När färgen börjar flagna skyddas inte huset lika bra, våra målare fixar din fasad som ny igen!

Behöver du en målare i Arboga?

Toftlings Måleri

Om oss

Toftlings Måleri är en målerifirma som är ny på marknaden och har erbjudit måleritjänster sedan år 2020. Vi har tagit oss an olika måleriarbeten och ser fram emot ännu fler uppdrag för att bredda våra erfarenheter och kunskaper inom måleri. Är du sugen på att se vad vi har arbetat med? Kolla in vår Facebook eller Instagram för att följa våra arbeten.

målare som sätter upp tapet

Varför anlita våra målare?

För oss är det underförstått att målaren man anlitar ska vara pålitlig. För att uppnå en hög kundtrygghet så för vi alltid en öppen och transparent dialog med kunden, lämnar referenser vid förfrågan samt lämnar en nöjd-kund-garanti. Vi har möjlighet att lämna en sådan garanti då vi är säkra på vår förmåga, samtidigt som det känns tryggt för dig som kund.

Hos oss hittar du erfarna målare som under många år har finslipat sina färdigheter inom måleri och tapetsering. Förutom en stor del kunskap, så finns något ännu viktigare: intresse. Våra målare i Arboga har ett genuint intresse för hantverket vilket vi tror visar sig i samtliga av våra måleriarbeten.

Hör av dig

Kontakt

Tveka inte att höra av dig till oss om du är i behov av en kompetent målare i Arboga, Köping, Örebro, Västerås eller Lindesberg. Vi kan hjälpa dig med att måla om fasaden eller sätta upp tapet!

Mail

Mail via formulär