Välkommen till Toftlings Måleri

Tapetsering Lindesberg

Toftlings Måleri har specialister på tapetsering i Lindesberg, anlita oss när du behöver en extra hand!

Välkommen

Toftlings måleri - Tapetsering i Lindesberg

Är du i behov av en pålitlig och effektiv tapetsering i Lindesberg? Då är Toftlings Måleri det självklara valet för dig! Vi erbjuder högkvalitativa tjänster för både privatpersoner och företag i Lindesberg och närliggande områden.

Hos oss på Toftlings Måleri har vi ett team av skickliga och erfarna tapetserare som är specialiserade på att ge dig ett professionellt resultat, som uppfyller dina höga förväntningar. Vi tar hand om alla steg i tapetseringsprocessen, från förberedelse och grundarbete till färdigställande.

Kontakt
Vi sätter färg

Planer på att tapetsera?

Toftlings Måleri är en målarfirma i Lindesberg som hjälper dig med allt inom måleri, tapetsering och fasadmålning.

Trygga och nöjda kunder

Du är i trygga händer hos oss. Vi lägger stort fokus på att du som kund ska bli nöjd med slutresultatet.

Vi tapetserar

Oavsett om du behöver hjälp med ett litet eller stort måleriprojekt ställer vi upp och färdigställer det arbete du behöver.

Hög kvalitet

Vi strävar efter att leverera hög kvalitet på våra tjänster när du som kund väljer oss som din målare.

Snällt mot plånboken

Glöm inte ROT-avdraget!

Du som privatperson har rätt att utnyttja ROT-avdrag när du anlitar oss som målare. Läs mer på skatteverket.se

Vi hjälper dig med allt inom måleri

Anlita oss för tapetsering i Lindesberg

Att tapetsera väggarna kan bidra med trivsam och ombonad känsla i hemmet. Det är inte många som väljer tapet då de tycker att det är svårt och krångligt och att det begränsar resten av inredningen. I många fall är det faktiskt enklare att tapetsera än att måla och man kan välja mellan olika mönster som skapar karaktär i ens hem. Är du sugen på att tapetsera hemmet kan vi på Toftlings Måleri hjälpa dig med tapetsering i Lindesberg.

Att tänka på inför tapetsering

Precis som med allt i hantverk är förarbetet en viktig process. Det här steget avgör hur bra tapeten fäster sig på väggen när du väl ska tapetsera. Du kan behöva skrapa bort tapet, spackla över hål och sprickor och även slipa för att få till en jämn yta. Förarbetet varierar beroende på vilken yta du har att utgå från.

Från stora till små uppdrag

Våra måleritjänster

Måleri i Örebro utför renovering i hem.

Måleri

Vi på Toftlings Måleri utför olika uppdrag inom måleri. Som målare varierar uppdragen och arbetsuppgifterna från dag till dag. Vi är specialiserade inom färgsättning och kan hjälpa dig som kund att på bästa sätt välja färgen som passar din smak och att det blir enhetligt med resten av ditt hem.

Målare i Örebro har tapetserat ett rum

Tapetsering

Vi kan hjälpa dig med tapetsering i Lindesberg om du har behov av att tapetsera hemma. Det kan vara pilligt med tapetsering då ett förarbete krävs för att tapeterna ska fästas ordentligt samt att bubblor kan uppkomma om man inte har strukit tapeten hårt nog. Vi säkerställer att arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt.

gröna träd i förgrund och rött hus i bakgrund

Fasadmålning

Är det dags att fräscha till utsidan av huset igen? Se hit! Vi vet att det inte är det roligaste med fasadmålningen men det är nödvändigt att med jämna mellanrum måla fasaden. Färgen flagnar och skyddar inte huset lika bra då det utsätts för olika väderförhållanden. Vi fixar så att fasaden ser ut som ny igen.

Behöver du tapetsering i Lindesberg?

Vi tipsar

Olika ytor att tapetsera på

Väv och målade ytor

Börja alltid med att tvätta väggen med målartvätt och skölj sedan av med vatten och låt torka. Se till att spackla, slipa, damma och förlimma hela ytan.

Tapetsera över gammal tapet

Det går fint att tapetsera över gammal tapet. Se till att eventuella ojämnheter slipas ner samt spackla över eventuella sprickor och hål och jämna till ytan med sandpapper. Glöm inte av att städa undan och torka bort slipdamm innan du påbörjar tapetseringen.

Textiltapet, juteväv eller liknande

Vid tapetsering av tapeter med grovstruktur som juteväv och sjögrästapet, se till att all gammal tapet rivs ner helt. Använd tapetnedtagningsmedel om tapeten sitter hårt och sedan spackla och förlimma.

Målad yta

Tvätta väggen med målartvätt eller liknande och skölj noggrant efteråt. När det är torkat, skrapa upp färg som har spruckit eller flagnat. Spackla och slipa sedan hela ytan.

Betong och putsade ytor

Ska du tapetsera över betong och putsade ytor är det viktigt att spackla över ojämnheter och skarvor. Bredspackla och slipa hela ytan. Glöm inte att damma av och förlimma.

Gips, spånskiva och träfiberplatta

Spackla och skarvspackla plattorna med skarvremsor eller limma med vävlim. All spackling görs med sandspackel. Slipa och förlimma hela ytan. Spånskiveskarvar grundmålas med alkydfärg för att undvika att kanterna reser sig.

Toftlings Måleri

Om oss

Toftlings Måleri är en målerifirma som är ny på marknaden och har erbjudit måleritjänster sedan år 2020. Vi har tagit oss an olika måleriarbeten och ser fram emot ännu fler uppdrag för att bredda våra erfarenheter och kunskaper inom måleri. Är du sugen på att se vad vi har arbetat med? Kolla in vår Facebook eller Instagram för att följa våra arbeten.

målare som sätter upp tapet

Varför anlita våra proffs till din tapetsering?

För oss är det underförstått att målaren man anlitar ska vara pålitlig. För att uppnå en hög kundtrygghet så för vi alltid en öppen och transparent dialog med kunden, lämnar referenser vid förfrågan samt lämnar en nöjd-kund-garanti. Vi har möjlighet att lämna en sådan garanti då vi är säkra på vår förmåga, samtidigt som det känns tryggt för dig som kund.

Hos oss hittar du erfarna målare som under många år har finslipat sina färdigheter inom måleri och tapetsering. Förutom en stor del kunskap, så finns något ännu viktigare: intresse. Våra målare i Lindesberg har ett genuint intresse för hantverket vilket vi tror visar sig i samtliga av våra måleriarbeten.

Hör av dig

Kontakt

Tveka inte att höra av dig till oss om du är i behov av en kompetent målare i Örebro, Köping, Arboga, Västerås eller Lindesberg. Vi kan hjälpa dig med att måla om fasaden eller sätta upp tapet!

Mail

Mail via formulär